Bruiloftzalen

Home » Bruiloftzalen

Wanneer u op zoek bent naar bruiloftzalen, wilt u dat deze de romantiek en vreugde van uw speciale dag weerspiegelen. Een trouwzaal huren bij Zaalverhuur Aaras in Wageningen betekent kiezen voor een locatie die elegantie en comfort combineert om uw bruiloft onvergetelijk te maken. Wij begrijpen dat bruiloftzalen meer zijn dan alleen een locatie; het zijn plekken waar herinneringen worden gecreëerd. Onze beide bruiloftzalen zijn ontworpen om een betoverende sfeer te creëren die uw gasten nog lang bij zal blijven.

Ruimte voor 500 mensen
Kindvriendelijk
Rolstoeltoegankelijk

Wij toveren onze bruiloftzalen om tot uw ideale trouwlocatie

Bij het kiezen van de juiste bruiloftzalen gaat het niet alleen om het bepalen van de sfeer, ook de ligging, grootte en toegankelijkheid zijn van belang. Bij onze zaalverhuur zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van de perfecte achtergrond voor uw ja-woord. Of u nu een intieme setting wenst of een grootse zaal, de zaalverhuur voor uw bruiloft wordt bij ons op een persoonlijke manier aangepakt. Zo zijn de bruiloftzalen die u bij ons kunt huren eenvoudig om te bouwen tot een Marokkaanse trouwzaal. Ook hebben we versieringen beschikbaar die passen wij de pracht van een Turkse bruiloft. Uw tevredenheid staat voorop, en ons team werkt met u samen om uw visie tot leven te brengen in de zaalverhuur voor uw bruiloft. Wanneer u een trouwzaal of een feestzaal gaat huren, zorgen wij dat elke ruimte voorzien is van versieringen die uw persoonlijke stijl benadrukken.

 

Neem contact met ons op voor een afspraak

Neem contact met ons op om de trouwzaal van uw dromen te huren. Bij onze zaalverhuur is het ook mogelijk om een kinderzaal bij uw bruiloft te huren, zodat de kleintjes ook een eigen plek hebben om te genieten. Ons team staat klaar om u te helpen bij het huren van een trouwzaal die uw bruiloft transformeert van mooi naar onvergetelijk. Laat ons deel uitmaken van uw liefdesverhaal en begin vandaag nog met het plannen van uw perfecte dag.

Onze recensies

Bekijk hieronder wat onze klanten over Zaalverhuur Araas vertellen.

“Wij hebben een verjaardagsfeest gehouden. Het was een gezellige avond, dat kwam ook dankzij de gastvrijheid. Door de vele opties die Aaras aanbiedt, konden wij dat feest geven wat wij voor ogen hadden.”

“Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Mooie uitstraling aan de buitenkant. Gezelligheid tijdens activiteiten. Diversiteit aan zalen beschikbaar. Zeker aan te raden voor speciale gelegenheden”

“Hartelijk bedankt voor de prachtige decoraties en het lekkere eten. Er zijn veel complimenten geweest over de leuke avond. De perfecte zalen geschikt voor bruiloften, vergaderingen, feesten en partijen!”

Wilt u bij ons een zaal huren?

Vrijblijvend informatie opvragen voor een zaal in Wageningen? Vul ons contactformulier in!