Evenementenzaal huren

Home » Evenementenzaal huren

Wilt u een evenementenzaal huren die aan al uw wensen voldoet? Bij Zaalverhuur Aaras in Wageningen vindt u de ideale ruimte voor zowel zakelijke bijeenkomsten als persoonlijke vieringen. Een evenementenzaal huren betekent bij ons een zorgvuldige afstemming op de aard en omvang van uw gebeurtenis, waarbij elke ruimte ingericht wordt op een manier dat past bij uw specifieke scenario.

Ruimte voor 500 mensen
Kindvriendelijk
Rolstoeltoegankelijk

Een evenementenzaal huren voor feesten of andere gelegenheden

Onze evenementenzaal is beschikbaar om te huren voor verschillende gelegenheden. Zo zalen zijn flexibel inzetbaar en we hebben ruimte voor tot wel 500 bezoekers. De service van onze zaalverhuur zorgt er altijd voor dat de zaal past bij uw evenement. Wilt u bijvoorbeeld een feestzaal huren voor een galadiner? Dan zorgen wij voor een luxe aankleding. De zalen zijn ook eenvoudig om te toveren tot een Marokkaanse feestzaal voor bruiloften of andere feestelijke gelegenheden. Ook wanneer u zaalverhuur nodig heeft voor efficiënte vergaderingen bieden wij u een passende oplossing die de toon zet voor een geslaagd evenement.

 

Huur een zaal voor uw evenement

Klaar om de perfecte zaal te huren? Stel dat zelf een passend verhuurpakket samen. Van catering tot decoratie, elk aspect van uw evenement wordt naar wens tot in de puntjes verzorgd. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe u met onze hulp een evenementenzaal kunt huren die uw verwachtingen overtreft.

Onze recensies

Bekijk hieronder wat onze klanten over Zaalverhuur Araas vertellen.

“Wij hebben een verjaardagsfeest gehouden. Het was een gezellige avond, dat kwam ook dankzij de gastvrijheid. Door de vele opties die Aaras aanbiedt, konden wij dat feest geven wat wij voor ogen hadden.”

“Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Mooie uitstraling aan de buitenkant. Gezelligheid tijdens activiteiten. Diversiteit aan zalen beschikbaar. Zeker aan te raden voor speciale gelegenheden”

“Hartelijk bedankt voor de prachtige decoraties en het lekkere eten. Er zijn veel complimenten geweest over de leuke avond. De perfecte zalen geschikt voor bruiloften, vergaderingen, feesten en partijen!”

Wilt u bij ons een zaal huren?

Vrijblijvend informatie opvragen voor een zaal in Wageningen? Vul ons contactformulier in!