Zaalverhuur Aaras
de perfecte zalen

neem contact op Bel 06 5315 8205

Zaalverhuur Aaras
de perfecte zalen

neem contact op Bel 06 5315 8205

Zaalverhuur Aaras
de perfecte zalen

neem contact op Bel 06 5315 8205

Welkom bij zaalverhuur Aaras

Wij hebben de perfecte zalen voor uw gasten geschikt voor bruiloften, vergaderingen, conferences, feesten en partijen.

Zaalverhuur Aaras

Zoekt u een zaal voor uw bruiloft, vergadering, feest, receptie, conferentie, cursus, verjaardag of sportclub? Dan bent u bij Zaalverhuur Aaras aan het goede adres. Wij verhuren in Wageningen drie zalen van met verschillende groottes.

Zaal Wageningen

Elke zaal heeft een eigen keuken en ingang. De zalen zijn verbonden met een trap. Wij kunnen voor u de zaal indelen en inrichten zoals u dat wilt. Ook kunnen wij de catering voor u regelen. U kunt er uiteraard voor kiezen om dit zelf te regelen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij voor u een geschikt pakket met verschillende mogelijkheden! Vrijblijvend informatie opvragen voor een zaal in Wageningen? Neem contact op.

Onze recensies

Bekijk hieronder wat onze klanten over Zaalverhuur Araas vertellen.

“Wij hebben een verjaardagsfeest gehouden. Het was een gezellige avond, dat kwam ook dankzij de gastvrijheid. Door de vele opties die Aaras aanbiedt, konden wij dat feest geven wat wij voor ogen hadden.”

“Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Mooie uitstraling aan de buitenkant. Gezelligheid tijdens activiteiten. Diversiteit aan zalen beschikbaar. Zeker aan te raden voor speciale gelegenheden”

“Hartelijk bedankt voor de prachtige decoraties en het lekkere eten. Er zijn veel complimenten geweest over de leuke avond. De perfecte zalen geschikt voor bruiloften, vergaderingen, feesten en partijen!”

Wilt u bij ons een zaal huren?

Vrijblijvend informatie opvragen voor een zaal in Wageningen? Vul ons contactformulier in!