Trouwlocatie

Home » Trouwlocatie

De keuze van een trouwlocatie is een van de meest bepalende beslissingen voor uw grote dag. Zaalverhuur Aaras biedt een mooie setting voor uw huwelijksviering. Onze zalen vormen een trouwlocatie die niet alleen betoverend is, maar ook een persoonlijke touch geeft aan uw speciale moment. Hier wordt uw trouwdag meer dan een gebeurtenis; het wordt een herinnering die een leven lang meegaat.

Ruimte voor 500 mensen
Kindvriendelijk
Rolstoeltoegankelijk

Uw trouwlocatie volledig naar wens ingericht

Droomt u van een trouwlocatie die perfect past bij uw speciale dag? Wij zorgen ervoor dat elke hoek van de trouwlocatie uw persoonlijke stijl uitademt. Onze zaalverhuur is flexibel en altijd afgestemd op uw unieke voorkeuren. Zo is het mogelijk om onze zalen om te toveren tot een prachtig versierde Marokkaanse trouwzaal met oogverblindende details. Daarnaast bieden we ook zaalverhuur voor een Turkse bruiloft die rijk is aan tradities. We leggen de lat hoog bij het inrichten van onze bruiloftzalen. Zo zorgen we ervoor dat we niet alleen voldoen aan uw wensen, maar willen we deze ook overtreffen. Bovendien staan onze medewerkers altijd klaar om met u mee te denken en de trouwlocatie zo in te richten dat deze naadloos aansluit bij de thematiek van uw dag.

 

Neem contact met ons op

Plan een afspraak met ons in om uw wensen te bespreken. Van jong tot oud, iedereen is welkom op onze prachtige trouwlocatie. Komen er bijvoorbeeld veel kinderen naar uw bruiloft? Bij onze trouwlocatie zit ook een kinderzaal. Neem contact met ons op en laat ons u helpen om van uw trouwdag een onvergetelijke ervaring te maken.

Onze recensies

Bekijk hieronder wat onze klanten over Zaalverhuur Araas vertellen.

“Wij hebben een verjaardagsfeest gehouden. Het was een gezellige avond, dat kwam ook dankzij de gastvrijheid. Door de vele opties die Aaras aanbiedt, konden wij dat feest geven wat wij voor ogen hadden.”

“Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Mooie uitstraling aan de buitenkant. Gezelligheid tijdens activiteiten. Diversiteit aan zalen beschikbaar. Zeker aan te raden voor speciale gelegenheden”

“Hartelijk bedankt voor de prachtige decoraties en het lekkere eten. Er zijn veel complimenten geweest over de leuke avond. De perfecte zalen geschikt voor bruiloften, vergaderingen, feesten en partijen!”

Wilt u bij ons een zaal huren?

Vrijblijvend informatie opvragen voor een zaal in Wageningen? Vul ons contactformulier in!