Zaalverhuur beneden

In Wageningen beschikken wij over een zaal met een eigen ingang voor uw gasten! Voor elke bruiloft is dit een ware uitkomst.

De aankleding van de zaal, de catering en de muziek kan uiteraard door Aaras geregeld worden.

Zaalverhuur Wageningen.

U wilt een zaal huren in of in de omgeving van Wageningen omdat u een evenement, feest of vergadering organiseert? In Wageningen kunt u bij zaalverhuur Aaras een grote zaal huren die geschikt is voor elke gelegenheid. Of het nou een zakelijk personeelsfeest is of een grote bruiloft; wij heten u graag welkom.

Als u bij ons de zaal heeft gehuurd kunnen wij, in overleg met u, ook zorg dragen voor de indeling en inrichting van de zaal. Daarnaast kunnen wij ook de verlichting, de muziekapparatuur, of versiering voor de zaal beschikbaar stellen. Het komt er eigenlijk op neer dat alles mogelijk is. Een zaal huren bij Aaras zaalverhuur betekent dat u een onbezorgde avond heeft en volop kunt genieten.

Het spreek voor zich dat wij alles kunnen regelen wat bij uw evenement hoort maar alleen het huren van een zaal behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. U kunt dan zelf uw muziek, D.J, catering of versiering verzorgen zoals u dat wilt. Wij hebben voor alle evenementen de perfecte gelegenheid. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij voor u een geschikt pakket met verschillende mogelijkheden!

Onze recensies

Bekijk hieronder wat onze klanten over Zaalverhuur Araas vertellen.

“Wij hebben een verjaardagsfeest gehouden. Het was een gezellige avond, dat kwam ook dankzij de gastvrijheid. Door de vele opties die Aaras aanbiedt, konden wij dat feest geven wat wij voor ogen hadden.”

“Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Mooie uitstraling aan de buitenkant. Gezelligheid tijdens activiteiten. Diversiteit aan zalen beschikbaar. Zeker aan te raden voor speciale gelegenheden”

“Hartelijk bedankt voor de prachtige decoraties en het lekkere eten. Er zijn veel complimenten geweest over de leuke avond. De perfecte zalen geschikt voor bruiloften, vergaderingen, feesten en partijen!”

Wilt u bij ons een zaal huren?

Vrijblijvend informatie opvragen voor een zaal in Wageningen? Vul ons contactformulier in!