Zaalverhuur inclusief kinderzaal

Terwijl u van een onvergetelijke avond geniet zijn uw kinderen in goede handen en hebben zij plezier in de kinderzaal.

Onze zaalverhuur in Wageningen hebben wij een kinderzaal beschikbaar.

Deze zaal kunnen wij voorzien van een gediplomeerde oppas die ervoor zorgt dat ook uw kinderen een onvergetelijke avond hebben.

Wij bieden u alle mogelijkheden aan zodat u uw avond zorgeloos doorbrengt en kan genieten van uw feestje.

Vaak zijn de kinderen de gene die van de ene zaal naar de andere zaal rennen. Zaalverhuur Aaras heeft daar de oplossing voor. Namelijk een kinderkamer die in een feestelijke sfeer is ingericht. Een gediplomeerde oppas kan uw kinderen de hele avond vermaken. U hoeft niet meer na te denken of u uw kinderen thuislaat of wie u dit keer gaat bellen om op uw kinderen te passen terwijl u weg bent. Zo heeft u uw kind in de buurt en tegelijkertijd bent u aan het genieten van uw avond.

Onze recensies

Bekijk hieronder wat onze klanten over Zaalverhuur Araas vertellen.

“Wij hebben een verjaardagsfeest gehouden. Het was een gezellige avond, dat kwam ook dankzij de gastvrijheid. Door de vele opties die Aaras aanbiedt, konden wij dat feest geven wat wij voor ogen hadden.”

“Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Mooie uitstraling aan de buitenkant. Gezelligheid tijdens activiteiten. Diversiteit aan zalen beschikbaar. Zeker aan te raden voor speciale gelegenheden”

“Hartelijk bedankt voor de prachtige decoraties en het lekkere eten. Er zijn veel complimenten geweest over de leuke avond. De perfecte zalen geschikt voor bruiloften, vergaderingen, feesten en partijen!”

Wilt u bij ons een zaal huren?

Vrijblijvend informatie opvragen voor een zaal in Wageningen? Vul ons contactformulier in!